София. Днес преди обяд над повечето райони ще е предимно

...
София. Днес преди обяд над повечето райони ще е предимно
Коментари Харесай

НИМХ: Днес преди обяд над повечето райони ще е предимно облачно, на отделни места в Западна България със слаби валежи от сняг

София. Днес преди обяд над множеството региони ще е най-вече облачно, на обособени места в Западна България със слаби превалявания от сняг. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Георги Цеков. Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Сутринта тук-там, основно в низините и котловините, видимостта ще е понижена. След обяд облачността ще се раздира и понижава, в Източна България до най-вече слънчево време. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 6°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, след обяд ще се раздира и понижава до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 6-8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. На места в масивите от Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР