София. Днес подадох заявление пред ЦИК, с което се отказах

...
София. Днес подадох заявление пред ЦИК, с което се отказах
Коментари Харесай

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов: Опонентите ни се опитаха да говорят за срутищата ГЕРБ, но такова срутване като на БСП аз не съм виждал десетилетия наред

София. Днес подадох заявление пред ЦИК, с което се отхвърлих от мястото ми на депутат. Това разгласи ръководителят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ На мен имунитет не ми би трябвало. Като министър председател не съм имал и по-късно не ми би трябвало. Затова напуснах двата изборни региона, където завоювах и лидерската борба с съперниците “, посочи Борисов.
„ Опонентите ни се пробваха да приказват за срутищата ГЕРБ и какво стана – срутиха се те. Такова сриване като на Българска социалистическа партия аз не съм виждал десетилетия наред “, означи водачът на ГЕРБ.

Борисов прикани да не бъдат обиждани гласоподавателите, без значение на коя партия симпатизират и са подкрепили на вота. „ Това са български жители, не се шегувайте между тях с тежки обиди. Нас ни назоваха срутище, а от 31 многомандатни изборни региона ГЕРБ завоюва в 24. Тези, които се срутиха, да си създадат заключения, с тези обиди до такава степен се докараха “, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подсети, че ГЕРБ е спечелил и изборните региони, където за поддръжката на гласоподавателите се бореха още Корнелия Нинова, Христо Иванов и Слави Трифонов. „ И в селото на президента Радев сме първи, и в Плевен сме първи, и в Учиндол, и в Кюстендил, и в Банкя, и във Враца, Монтана, Видин отново сме първи. Нека се почитаме, това е трудът, това са гласовете на гласоподавателите “, безапелационен беше ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ уточни, че се отнася с почитание към всички гласоподаватели и към всички съперници. „ Изборите се вършат, с цел да се направи ръководство. В предизборната акция се приказва с кое си по-добър, само че по-късно задачата е да се направи държавно управление и устойчиво ръководство, с цел да можеш това, което си приказвал, да го изпълниш “, добави Бойко Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР