София. Днес е тридесетгодишнината на Конституцията на Република България. Нека

...
София. Днес е тридесетгодишнината на Конституцията на Република България. Нека
Коментари Харесай

Лидерът на БСП Корнелия Нинова: Нека преди да променим Конституцията, да я изпълним

София. Днес е тридесетгодишнината на Конституцията на Република България. Нека отдадем справедливо почитание на нейните създатели. Те надмогват несъгласията си и поставят правилата на модерната държавност. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на тридесетгодишнината на Конституцията на Република България, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . „ Днес някои виждат решенията на доста проблеми в смяна на Конституцията. Нека преди да я променим, да я осъществим. Тя повелява, че " всички жители са равни пред закона ". Но в реалност някои са по-равни от други “, добави тя.

„ Според Конституцията, " жителите имат право на гратис прилагане на здравно обслужване ", само че всички знаем, че не е гратис. Основният закон залага правилата на обществената и правовата страна, само че близо два милиона живеят под прага на беднотия, а законите се газят всеки ден без последици за нарушителите.
Нека макар политическите си разлики, всички работим по този начин, че да осъществяваме преамбюла на Конституцията за общочовешките полезности: независимост,мир,хуманизъм,равенство,справедливост и толерантност, за демократична, правова и обществена страна “, добави Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР