София. ЧЕЗ Електро подари 13 сметки за ток, смарт часовник,

...
София. ЧЕЗ Електро подари 13 сметки за ток, смарт часовник,
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро подари 13 сметки за ток, смарт часовник, телефон, таблет и кафеавтомат на битови клиенти, регистрирали се за е-фактура през последните три месеца

София. ЧЕЗ Електро подари 13 сметки за ток, смарт часовник, телефон, таблет и кафеавтомат на битови клиенти, записали се за е-фактура през последните три месеца. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението . Клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, които оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура, към този момент са 490 хиляди.
От тях над 12 хиляди се записаха за услугата по време на акцията „ Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура “ и дадоха своя принос към запазване на естествената среда. С избора си те избавиха от изсичане 200 дървета и ще понижат потреблението на хартия с близо 286 300 листа годишно, с което всяка година ще икономисват и по 7 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

13 клиенти на сдружението от Гоце Делчев, Козлодуй, Перник, Плевен, Сандански и София получиха като подарък от ЧЕЗ Електро цената на последно платената от тях фактура за електрическа енергия.
Клиент от Враца завоюва смарт телефон, а късметлии от София взеха смарт часовник, таблет и кафеавтомат.

„ Електронната фактура е изцяло безвъзмездна. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си, както в персоналния си електронен списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.
Заявете своята електронна фактура на cez.bg, на номер 0700 10 010, на имейл [email protected], както и във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България.
Осигурете си улеснение и сигурност! Печелите Вие, ще завоюва и природата! ", показаха от ЧЕЗ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР