София. Четири години водим битка с този модел на управление

...
София. Четири години водим битка с този модел на управление
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Четири години водим битка с този модел на управление и веднага започнахме да внасяме законопроекти, които доказват това

София. Четири години водим борба с този модел на ръководство и незабавно започнахме да внасяме законопроекти, които потвърждават това, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Още от деня по Българска национална телевизия .

" Първия ден в 45-то Народно заседание имаше доста солидно анти ГЕРБ болшинство. На втория ден, обаче, то стартира да се трансформира и започнаха по този начин наречените познати за нас, евентуално - непознати за новите сътрудници, " шарени болшинства ", някои от които - много странни. Например " Да, България ", които направиха цялата си акция в тази лодка, която нападна " Росенец " и сараите на господин Доган, гласоподава дружно необичайно дружно с Движение за права и свободи и си избраха дружно ръководител на Бюджетна комисия, която ще разпределя парите в страната. Отделно от това " ИТН ", изправисе! Мутри вън! " и " Да, България " гласоподаваха пък срещу нашето предложение за мораториум върху покупко-продажби, до момента в който този кабинет в оставка към момента действа - макар уверенията си, че желаят да демонтираме този модел, се възпротивиха на нашето предложение. Допускам, че ни чакат нови такива " шарени болшинства " ", истъкна Нинова.

" Не става въпрос за гняв или за страст, а за обстоятелства и поредност, тъй като, в случай че сравните какво сме обещавали всички преди изборите и какво се случва след изборите, това е същинският аршин за една партия къде се намира. Ние сме дали обещание и освен сме дали обещание - четири години водим борба с този модел на ръководство и незабавно започнахме да внасяме законопроекти, които потвърждават тези неща ", съобщи тя. Лидерът на Българска социалистическа партия уточни още, че " Демократична България " и Движение за права и свободи са дали своят вот дружно още няколко пъти. " Само посрамвам обстоятелства по какъв начин се трансформираха нещата за 24 часа. Следете деликатно оттук насетне какво ще стане и ще забележим ", добави тя.

" Изключително значимо е сега коя партия къде се нарежда. Не единствено с оглед проверката на модела и отстраняването на модела " Борисов ", а с оглед и на решение на действителни проблеми на хората ", акцентира Корнелия Нинова. " Едно е да приказваш от трибуната, едно е пиарски да се изявяваш и друго са дейностите, и хората би трябвало да съдят за нас по дейностите, освен по думите ", съобщи тя и добави, че импортираните в последните дни законопроекти са забавна статистика, която демонстрира " Кой къде е ".

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР