София. Честит да е празникът на независимостта - това е

...
София. Честит да е празникът на независимостта - това е
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Честит да е празникът на независимостта - това е ден за българско самочувствие и за уважение към дипломатическите умения на държавниците ни преди 113 години

София. Честит да е празникът на независимостта - това е ден за българско самочувствие и за почитание към дипломатическите умения на държавниците ни преди 113 години. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти пред Паметника на независимостта във връзка 22 септември, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Позволете при започване на поздравя всички български жители и наши сънародници, където и да се намират по света. Честит да е празникът на независимостта! Това е ден за българско за българско самочувствие, ден за почитание към дипломатическите умения на държавниците ни преди 113 години. В Манифеста, койтйо княз Фердинанд е прочел в Търново написа, че България е почтена да бъде пълноправен член в фамилията на цивилизованите нации. Достойна е била тогава, почтена е и през днешния ден. Това достолепие би трябвало да се пази всеки ден и е обвързване най-много на българските политици. Българският народен суверенитет и българският народен интерес би трябвало да са водещи при всяка наша мисъл и деяние. Те би трябвало да бъдат защитавани от смели държавници и дипломати ", сподели още Корнелия Нинова.

По думите й в политиката се постанова да се вършат взаимни отстъпки, само че в никакъв случай и с компромис с българския народен суверенитет.

" Честит празник на всички! Бъдете здрави, смели и горди! ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР