София. Борим се за демографски стабилна, здрава и образована нация,

...
София. Борим се за демографски стабилна, здрава и образована нация,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Борим се за демографски стабилна, здрава и образована нация, която прави модерна икономика, има високи доходи и живее в справедлива и чиста държава

София. Борим се за демографски постоянна, здрава и образована нация, която прави съвременна стопанска система, има високи приходи и живее в обективна и чиста страна. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и лидер на листите на коалиция " Българска социалистическа партия за България " в 25-ти МИР София град и в 16-ти МИР Пловдив град в предаването " Лице в лице " по бТВ .
Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че партията не е обезпокоена от социологическите изследвания. " Виждаме във всички социологически изследвания един огромен брой български жители, които декларират, че са решили да гласоподават, само че отхвърлят да кажат за кого или пък, че ще решат в последния миг. В някои проучвания това стига до 500 хиляди души, че и повече. Нищо не е решено до деня на изборите. Има хора, които явно се опасяват да си кажат мнението намерено и за това отхвърлят да дават отговор. Вярвам, че това е избор за смяна и за това се опасяват. Има благоприятни условия и всичко ще се реши в деня на изборите. Важно е да са почтени и хората да гласоподават свободно и без боязън ", добави още Нинова.

Корнелия Нинова изясни, че Българска социалистическа партия има своите подозрения за честността на вота.
" Имаме и причини. По-миналата в Мъглиж да вземем за пример. Всички видяхте обстановката с оранжевите маски, броенето им след гласуването, стартирането на несъмнено място, с цел да се преброят избран брой гласове ", сподели още Нинова.
Тя разяснява, че доста пъти сме били очевидци на управление на вота и би трябвало това да окуражи политиците да упорстват и да подсигуряват на хората почтени избори.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия желае да извърши изборите, с цел да си извърши програмата и да има резултат от ограниченията, които са набелязали. " Ние и до момента освен на думи, а и с дейности в Народното събрание провеждахме нашите политики под формата на разнообразни законодателни начинания. Очевидно е, че такава политика, може да се организира, когато управляваш страната и имаш болшинство. Искаме да спечелим изборите, с цел да си осъществяваме програмата и тя да даде своя резултат ", добави още Корнелия Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разгласи, че измежду идеите на партията са демографски постоянна, здрава и образована нация, която прави съвременна стопанска система, има високи приходи и живее в обективна и чиста страна. " Това е в едно изречение всичко, за което се борим ", посочи още Корнелия Нинова.

Тя разяснява и тематиката за акцията на Бойко Борисов. " Това е безусловно срещу морала и срещу метода на правене на политика. Би трябвало не просто да го установяваме, а да яростно да го заявяваме и да подсигуряваме, че това ще се промени. Питахте какво ще променим главно в страната - ето това е едно от нещата. Начинът на упражняването на властта. Мога да ви кажа какъв е при Борисов и какъв ще бъде след него. Първо, за тези 11 години се разгради държавността и се обезсмислиха институциите. Направи се по този начин, че целият публичен живот, животът на доста групи от български жители да зависи от волята на един човек, а не да се упражнява от институциите и да стъпва на правилата на държавността ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР