София. Бих искала да кажа, че сме категорично против ваксинацията

...
София. Бих искала да кажа, че сме категорично против ваксинацията
Коментари Харесай

Ева Марчева, „Българските патриоти“: Ние сме категорично против ваксинацията на деца на 12 години и повече

София. Бих желала да кажа, че сме изрично срещу имунизацията на деца на 12 години и повече. Това сподели Ева Марчева, претендент за депутат от 23 МИР от коалиция „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Декември месец предходната година беше входирано изменение и допълнение в Закона за протекция на детето, което за жалост по доста аргументи не беше прегледано и не влезе в нито една комисия. Там също бяха залегнали проблемите, които дискутираме в този момент – енергийните питиета, положителното здраве на децата – психическо и физическо, неуместните квалификации по отношение на дете в риск и всяка една опция на НПО-тата да злоупотребяват с бъдещето на децата ни “, съобщи Марчева.

„ Това, на което желая да обърна внимание, е във връзка с имунизациите. Бих желала да кажа, че сме изрично срещу имунизацията на деца на 12 години и повече. Ваксините срещу Коронавирус към момента не са завършили тяхното проучване. Към момента доста медици пред мен персонално са ги наричали пробен имунизационен разтвор, а не ваксина по смисъла на имунизацията, каквато е по смисъла на Закона “, сподели още тя.

„ В Световната здравна организация всекидневно се разгласяват информации, които са в брой хора, цифри, по какъв начин са повредени възрастни хора. Какво остава за деца, които са подрастваща възраст и в пубертет, където знаем, че хормоните бушуват и вредата, която може да бъде нанесена, в доста случаи е необратима? Приветствам всяко едно дамско начинание и ще бъдем постоянно един до друг за децата и бъдещето им “, уточни Ева Марчева.

Габриела ГАНЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР