София. Беше ни представено едно единствено решение, а именно Газпром

...
София. Беше ни представено едно единствено решение, а именно Газпром
Коментари Харесай

Радослав Рибарски от „Продължаваме Промяната“: Беше ни представено едно единствено решение, а именно „Газпром Експорт

София. „ Беше ни показано едно само решение, а точно „ Газпром Експорт “. Разговори с „ Газпром Експорт “ са водени неведнъж и от предходния кабинет, само че това не даде резултат. Най-вероятно няма да даде резултат и в този момент, а зимният сезон следва. Сериозно би трябвало да се прегледат опциите за различни доставки “, декларира Радослав Рибарски от „ Продължаваме Промяната “, оповестяват от партията.

Напомняме, че в границите на сегашния кабинет беше основан Кризисен щаб по въпросите на енергетиката, още на трети август. Ден по-късно гръцки публични представители, в това число представителят на гръцкия кабинет, Янис Иконому, оповестиха, че потенциалът на терминала в Ревитуса ще бъде съвсем подсилен до края на август.

При съществуването на свободен потенциал за разтоварване за нас остава мистерия за какво контрактуваните количества газ от Съединени американски щати бяха отказани.

Отказът от контрактувани количества за нас би означавал, че газовите потребности за есента и зимата са обезпечени, само че от днешното известие разбираме, че това не е по този начин, а България е тласната към това още веднъж да договаря с „ Газпром “, които едностранно нарушиха настоящия си контракт с нашата страна.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР