София. Беше даден официален старт на конкурса Мистър Sofia Open

...
София. Беше даден официален старт на конкурса Мистър Sofia Open
Коментари Харесай

Стартира гласуването за „Мистър SOFIA OPEN 2021“

София. Беше даден формален старт на състезанието „ Мистър Sofia Open 2021 “. До 28 септември в това число почитателите ще може да се включат в единственото по рода си състезание в тенис Тура.

10-те селектирани кандидата за „ Мистър SOFIA OPEN 2021 “ всред участниците в шестото издание на конкуренцията от категория ATP 250 са: Гаел Монфис, Яник Синер, Джон Милман, Лоренцо Музети, Беноа Пер, Алехандро Давидович, Маркос Хирон, Филип Крайнович, Вашек Поспишил и Ласло Джере.

Всеки може да оцени с LIKE по хубост, харизма, съблазън, изкусителност и сексапил някой от селектираните 10 звездни участници в формалната фейсбук страница на Sofia Open - https://www.facebook.com/sofiaopentennis. До 23:59 часа на 28 септември почитателите са част от третия избор на „ Мистър SOFIA OPEN “. Вотът на публиката ще бъде колабориран с този на звездно жури от известни родни дами, а „ Мистър SOFIA OPEN 2021 “ ще бъде разгласен в разгара на шампионата. Третият притежател на нетрадиционната за тениса купа ще получи забавна премия от уредниците. През 2019-а в първия по рода си избор завоюва Фернандо Вердаско, а миналага година за №1 бе избран Николоз Басилашвили.

Sofia Open 2021 ще се организира от 26 септември до 3 октомври в „ Арена Армеец “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР