София. България отчаяно и крещящо се нуждае от смяна на

...
София. България отчаяно и крещящо се нуждае от смяна на
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: България отчаяно се нуждае от смяна на политиката на една по-лява, по-справедлива и социална държава

София. България обезверено и крещящо се нуждае от промяна на политиката на една по-лява, по-справедлива и обществена страна. Това сподели секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Христо Проданов, който е лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 23 МИР, по време на конференция в централата на Политическа партия АБВ, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ За нас огромната лява коалиция по-скоро не е толкоз значима за някой от обособените политически водачи или партии от лявото пространство. Тя е значима за България, българските жители и общество. България обезверено и крещящо се нуждае от промяна на политиката на една по-лява, по-справедлива и обществена страна, която изисква обществено, заслужено и почтено ръководство. Това ръководство, което беше досега, по всички отчети и всички ние знаем, че беше най-корумпираното и най-крадливото ръководство “, сподели той.

„ Ние подхождаме също с огромно почитание и почит към нашите сътрудници от АБВ и се надяваме, че този път ще дадем една опция на лява България да има опция за едно по-управление и едно по-добро бъдещо развиване на страната “, съобщи още Проданов.

Теодора ПАТРОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР