София. Аз съм преодолял най-тежката финансова криза, когато се сринаха

...
София. Аз съм преодолял най-тежката финансова криза, когато се сринаха
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Аз съм преодолял най-тежката финансова криза, когато се сринаха световните финансови пазари

София. Аз съм преодолял най-тежката финансова рецесия, когато се сринаха международните финансови пазари. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който е и лидер на листите на Коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град и 16 МИР Пловдив-град, излиза наяве от видео в профила му в обществената мрежа „ Facebook “ .

„ Кои са специалистите? Скоро имаше едно младо момче, не му запомних името, споделя: аз съм специалист по превъзмогване на рецесии. Ако бях аз водещ, щях да кажа кои рецесии преодоляхте, с цел да може като давате препоръки, да ми кажете кои? Аз съм преодолял най-тежката финансова рецесия, когато се сринаха международните финансови пазари. Така я преодоляхме, че България направи Брутният вътрешен продукт най-голям за всички времена. Преодоляхме мигрантската рецесия. Единствената страна без незаконни мигранти. В момента преодоляваме пандемичната рецесия “, уточни той.

Премиерът добави, че другата седмица в България се чака доставката на над 200 000 ваксини.
„ Ще предложа на сътрудниците, с цел да покажем същинска и братска взаимност със Северна Македония, а да не е единствено на думи, 5 000 ваксини да изпратим за там. Според мен, ще бъде доста същински другарски жест за здравето на хората и там. Аз съм уверен, че през април ние ще получим към милион, дори и повече ваксини. Просто да създадем един жест на взаимност, без значение че те доста обичат да ни наскърбяват. Но ние да покажем, че тяхното здраве и живот са толкоз значими, колкото и на нашия народ “, уточни още Бойко Борисов.

Той се обърна към „ псевдо специалистите “, като уточни, че никой всички са единствено на думи, без действително да са постигнали нещо.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР