София. Американският университет в България (АУБ) и ARC Academy полагат

...
София. Американският университет в България (АУБ) и ARC Academy полагат
Коментари Харесай

Американският университет планира иновативни академични програми в сътрудничество с ARC Academy

София. Американският университет в България (АУБ) и ARC Academy поставят основите на дълготрайно съдействие. Това оповестиха от пресцентъра на висшето образователно заведение . Целта е дружно да предложат на студентите новаторски университетски курсове и стратегии с изразена практическа устременост, създавайки първокласни просветителни благоприятни условия за кариерно развиване, за набирането и задържането на квалифицирани чиновници, в това число и в нишови специалности и сфери, и за подобряването на качеството на живот в България и района.

От есента ARC Academy ще реалокира своите занятия в Центъра за обучение и просвета „ Илиев ” към АУБ в София, като точно тази стъпка ще сложи началото на бъдещите взаимни инициативи сред тях.

„ АУБ и ARC споделят общ ангажимент за обезпечаване на чудесно обучение на обещаващи студенти в поддръжка на техните персонални и професионални желания. Оценяваме високо капацитета за синергия сред традицията на АУБ за триумф в образованието на бизнесмени и водачи в технологиите и бизнеса по модела „ liberal arts ” и неповторимата композиция от професионален опит и визия на ARC Academy при основаването на новаторски стратегии в създаването на видео игри и други модерни дисциплини “, уточни президентът на АУБ доктор Дейвид Еванс.

Като водещ университет в страната АУБ непрестанно търси благоприятни условия да разшири и обогати академичната си стратегия и да работи взаимно с най-хубавите в образованието. ARC Academy, която предлага необятен набор от креативен стратегии и курсове, е учредена от Антони Христов с 30 години опит в Холивуд, включително 18 години като живописен шеф в Pixar („ Търсенето на Немо “, „ Уол-И “, „ Феноменалните 2 “ и др.), и Милин Джалалиев, награждаван управител с 16 години опит в рекламата и брандинга в някои от най-хубавите рекламни организации у нас.

„ Много сме разчувствани от опциите, които дава това партньорство. Съчетанието от практическото образование, върху което сме работили интензивно, и академичната конструкция и богатия опит на АУБ ще усили цената, която предлагаме на нашите студенти, а това постоянно е било главната ни цел “, показа съоснователят на ARC Academy Антони Христов.

АУБ и ARC Academy ще създават взаимни университетски стратегии в областите на своята подготвеност. Двете просветителни институции ще работят и над основаването на стратегии за образование и професионално развиване за нови и опитни експерти в тези сфери. АУБ и ARC Academy възнамеряват да бъдат домакини на esports надпревари и други събития, които ще дават опция на младежите да се включат в продуктивни и занимателни действия.

За Американския университет в България (АУБ):
Основан през 1991 година със съдействието на държавните управления на Република България и Съединени американски щати, Американският университет в България (АУБ) предлага висококачествено американско обучение на извънредно конкурентна цена и се слави с триумфите на своите ученици по целия свят. АУБ е упълномощен както в Съединени американски щати от New England Commission of Higher Education (NECHE), по този начин и в Европа от българската Национална организация за оценяване и акредитация. В резултат сполучливо приключилите АУБ студенти получават двойна тапия – за Съединени американски щати и Европа. Университетът предлага 13 бакалавърски стратегии, както и Executive MBA в София. В АУБ се образоват близо 1000 студенти от над 40 страни, а преподавателският състав надвишава 70 души от над 20 страни. АУБ разполага с най-хубавата университетска база в района: удобни общежития, отличения с награди студентски център „ Америка за България “ и най-голямата англоезична библиотека на Балканите. Така студентите живеят и учат в кампус, отговарящ на най-високите международни стандарти. Завършилите АУБ са към 5000 души, като 99,8% от тях са почнали работа или са траяли образованието си в магистърски или докторски стратегии броени месеци след дипломирането си. В допълнение АУБ заема водещи позиции в рейтинговата система на Министерство на образованието за осма поредна година.

Кратка информация и история:
Нашата задача и нашите полезности:
Разяснение на нашия модел на обучение:
АУБ в София:
Защо бъдещи студенти избират АУБ:

За ARC Academy
ARC Academy отваря порти през 2019 година и се концентрира върху развиването на уменията и гения на младите, както и върху подготовката на нишови експерти за бързо разрастващата се гейм промишленост. Визията ѝ е да се развива като практическа просветителна платформа, където студентите се срещат от близко с работната среда, а бизнесът среща с бъдещите си чиновници. Основната цел на основателите – експертите с дълготраен управнически опит Антони Христов и Милин Джалалиев – е да оказват помощ на студентите да разпростират своя креативен капацитет и умения, като стартират кариера в основаването на видео игри (game development)

Повече на:.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР