София. 10-дневният локдаун няма да реши абсолютно нищо. Това каза

...
София. 10-дневният локдаун няма да реши абсолютно нищо. Това каза
Коментари Харесай

Ерджан Ебатин, ДПС: 10-дневният локдаун няма да реши абсолютно нищо

София. 10-дневният локдаун няма да реши безусловно нищо. Това сподели в предаването „ Панорама ” по Българска национална телевизия лидерът на листата на Движение за права и свободи във Варна Ерджан Ебатин.

„ Това е една международна криа с тежки последици върху целия публичен живот. Това провокира стопански разтърсвания. Трудно е да се откри баланс от позиция на това да се откри обективна формула, по която светът да върви напред. Стъпка номер едно е имунизирането. Правителството потегли с добър вксинационен проект от позиция, че се имунизираха избрани целеви групи. Този проект трябваше да продължи в други целеви групи. Отвориха се едни зелени пътеки, в които тези целеви групи не могат да вземат участие “, коментир Ебатин.

Според него това е уязвимост на настоящето ръководство. „ Може да се мисли за отваряне на заведения, които да се посещават от имунизирани хора и такива с антитела. Компенсациите сега по никакъв метод не се усещат от бизнеса. Ясно беше, че има английски вариант, който провокира мощно развиване на ковид, само че все пак се отвори и в този момент се затвори. Това демонстрира, че няма проект за деяние. Какво ще реши този 10-дневен локдаун? Абсолютно нищо “, изясни Ерджан Ебтин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР