Софи Търнър и Джо Джонас казват, че „взаимно“ са решили да сложат край на брака

...
Той и звездата от Игра на тронове“ Търнър се ожениха
Коментари Харесай

Той и звездата от „Игра на тронове“ Търнър се ожениха през 2019 г., след като избягаха в Лас Вегас след шоу на наградите и оттогава имат две деца.

В съвместно изявление, публикувано в техните акаунти в Instagram, 26-годишният Търнър и 34-годишният Джонас казаха: „След четири прекрасни години брак ние решихме взаимно да прекратим брака си по приятелски начин.

< p>„Има много спекулативни разкази защо, но наистина това е единно решение и ние искрено се надяваме, че всеки може да уважи нашите желания за поверителност за нас и нашите деца.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

-->

Търнър, която изигра Санса Старк в Игра на тронове, се казва, че участва в снимките в Обединеното кралство , докато Джонас е на турне в САЩ с двете им деца.

В съдебните документи, видяни от NBC News - американската партньорска мрежа на Sky - Джонас каза, че двойката „имат споделена родителска отговорност“ за децата си, добавяйки, че те имат предбрачен договор - и молят съда да го потвърди.

Музикантът беше забелязан през последните седмици без брачната си халка, но я носеше по време на шоуто си в Остин, Тексас, през уикенда .

Изображение: Джо Джонас и Софи Търнър на партито на Vanity Fair за Оскар по-рано тази година

Търнър беше видян и на откриващото шоу на Jonas Brothers в Ню Йорк миналия месец и току-що преди няколко седмици британската актриса публикува снимка в Instagram на нея и Джо Джонас заедно.

TMZ съобщава, че Джонас е представляван от Томас Сасер, който също е работил за Тайгър Уудс по време на развода му.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР