Софи Маринова винаги е била искрена и слънчева и макар

...
Софи Маринова винаги е била искрена и слънчева и макар
Коментари Харесай

Софи Маринова обожава снаха си: Ето как я глези преди сватбата

Софи Маринова постоянно е била откровена и слънчева и въпреки да е неписан закон свекървите да не обичат снахите си, очевидно певицата ще бъде изключение. През последните дни се приказва, че звездната дама е в трепетно очакване, тъй като единственият ѝ наследник, Лоренцо, който преди време потегли по стъпките ѝ в музиката, ще се дами. 

Макар и да е доста млад, той от дълго време е влюбен в избраницата си, с която даже са споделяли един чин в учебното заведение в Етрополе. Красавицата се споделя Мария Лалева и несъмнено се радва на утвърждението на София, която на собствен ред не пропуща да я поглези. 



Първоначално Лоренцо и хубавицата били единствено другари, ходели дружно на учебно заведение и били близки, само че в интервала до завършването не е имало любовни трепети посред им. Напротив, в връзките им е имало само забележителна естетика, само че не и пристрастеност. Двамата съученици се преоткрили, едвам откакто изкласили и може би дългият им интервал на другарство е направил любовта им още по-красива и мощна.

 



В момента Софи е на седмото небе от благополучие и въпреки Лоренцо да не споделя фотоси с Мария, майка му го прави, като един от последните им фрагменти дружно е от почивката им в Дубай. Изглежда, че певицата знае по какъв начин да покаже на бъдещата си снаха утвърждението си. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР