Софи Маринова, Галена и Преслава може и да са най-добре

...
Софи Маринова, Галена и Преслава може и да са най-добре
Коментари Харесай

Няма да повярвате: Ето какви са хонорарите в попфолка

Софи Маринова, Галена и Преслава може и да са най-добре платените чалга реализатори, само че те не разчитат единствено на хонарарите си по време на присъединяване.

Една женитба, която ще остане в историята - поради обстоятелството, че събра на едно място Галена и Преслава, които не бяха в блестящи връзки, даде мотив за още доста мнения. Свързани с финансите на звездите.
                             

Луксозното празненство, което се случи в прочут софийски хотел, събра трите фолкдиви на едно място в първите минути на рождения ден на Преслава. На купона Галена се появила с празнична торта, а Преслава била прелестно сюрпризирана.
 
                             

За да увековечат историческото събитие - сдобряването сред Преси и Галена, всички забъркани в историята не престават да споделят фрагменти в Инстаграм. Най-активна е Софи Маринова. Тя още веднъж сподели Галена с празничната торта, само че усещане прави не тортата, а банкнотите, които изпълнителката държи в ръка. Става въпрос за сериозна сума в евро, най-малко на пръв взор, която евентуално е бакшиш от сватбарите, написа Hotnews.bg.
 
                             

В Инстаграм може да се види и видео, на което до момента в който Преслава и Маринова пеят, към тях се доближава участник в купона, който дава пари на рожденичката, доколкото е видно в евро...

Явно осъществяванията толкоз са зарадвали своите фенове, че те са желали да им се отплатят за удоволствието и хубавата музика.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР