Сода бикарбонат може да бъде открита във всяко едно домакинство.

...
Сода бикарбонат може да бъде открита във всяко едно домакинство.
Коментари Харесай

4 рецепти със СОДА, които са по-ефикасни от всяка процедура

Сода бикарбонат може да бъде открита във всяко едно домакинство. Това е мултифункционална съставна част, от която бихме могли да извлечем редица изгоди. Днес ще разкрием целия й капацитет пред вас, като споделим 4 предписания за разкрасяване.
Всички те са свързани с хубостта и сме безусловно уверени, че даже най-скъпите процедури, на които се подлагате всеки месец, няма да ви дарят с такива резултати, каквито днешните предписания биха могли.
Бързаме да ги споделим, тъй че да имате време още през днешния ден да си приготвите най-малко една от тях. Ето ги:
Сода за обезвреждане на неприятните миризми под мишницата
Нужно е да си набавите етерично масло, каквото на вас ви харесва. Запазете си една дребна кутийка от крем, който към този момент е на изчерпване и започнете с изработката на тази вълшебна примес.
Смесете 2 с.л. сода с 10 – 20 капки етерично масло. Набавете си дребна четчица и благодарение на нея нанесете от сместа в региона на подмишниците. Това е домакински дезодорант, който освен ще приключи неприятните миризми, само че и ще ви защищити от изпотяване.
Край на неприятния мирис
 Никога не почиствайте тези неща със сода Никога не почиствайте тези неща със сода
Содата е универсална сама по себе си, тя се ползва, с изключение на в кухнята, и в доста други области на от всекидневието. Тя има почистващи и де...
Това е една извънредно простичка рецепта, която всеки може да си я подготвя, преди да излезе от у дома. Нужна ви е ¼ ч.ч вода, в която да разтворите една чаена лъжичка сода за самун. Започнете да жабурите, без да поглъщате. Ще се изненадате по какъв начин неприятният мирис ще остане в предишното, а вие ще се чувствате доста по-уверени и няма да имате никакви терзания да разговаряте с близките, даже без да спазвате известна отдалеченост.

Перфектният пилинг за лицето
Всяка една дама си мечтае за копринено мека, нежна и гладка кожа. Това не е толкоз мъчно за реализиране, въпреки на пръв взор да наподобява по този начин. Нужно е един път или два пъти в седмицата да масажирате кожата на лицето с малко сода, посипана върху пръстите на ръцете. Правете го постепенно, тъй че да не нараните горния пласт на епидермиса.
Изплакнете с хладка вода и прокарайте пръсти по лицето. Страхотно е, нали?! Кожата е като коприна, а вие не можете да се наситите на мекотата й.
 Случаите, в които НЕ би трябвало да употребявате сода Случаите, в които НЕ би трябвало да употребявате сода
Един от най-полезните помощници в кухнята и семейството е содата за самун, наричана още сода бикарбонат или единствено сода. Тя може да се и...
Край на загрубелите пети
Кожата на петите е доста капризна. Дори постоянно да си вършиме педикюр, да употребявате хидратираща козметика и да се грижите за тази част от тялото, то все в миналото ще станете очевидци на груба кожа. Това постоянно се следи, откакто сте били на море за няколко дни или седмици.

Предлагаме да си извършите вана и да решите казуса. Вземете леген с топа вода и в нея разтворете 2 с.л. сода. Стойте по този начин, до момента в който водата не изстине. По време на ваната, бихте могли да масажирате петите.
Поглезете се! Всеки заслужава да се усеща хубав и прелъстителен!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР