Собствениците на малък бизнес се чувстват по-добре за икономиката на

...
Собствениците на малък бизнес се чувстват по-добре за икономиката на
Коментари Харесай

Собственици на малък бизнес съобщават за нарастващ оптимизъм за икономиката на САЩ

Собствениците на дребен бизнес се усещат по-добре за стопанската система на Съединени американски щати, защото инфлацията се охлажда и страховете от криза понижават, съгласно ново изследване. Наистина, икономическият оптимизъм измежду по-малките работодатели е на 22-годишен връх, откри PNC Financial Services Group при проучване на притежатели на дребен и междинен бизнес.

По-голямата част от респондентите – 55% – споделиха, че са „ доста оптимистични “ за националната стопанска система тази година. Това е внезапно нарастване от 34% предходната есен и 26% преди година, съгласно основаната в Питсбърг банка. Приблизително осем от 10 притежатели също показаха убеденост по отношение на финансовите вероятности на личния си бизнес. През идващите шест месеца малко над половината от интервюираните притежатели на бизнес считат, че облагите им ще се покачат, до момента в който единствено 5% чакат облагите да намалеят.

„ Икономиката на Съединени американски щати се оправя сносно. Имахме мощен стопански напредък през втората половина на 2023 година, като потребителите масраф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР