Собственици на бензиностанции и вносители на автомобили започнаха луда надпревара

...
Собственици на бензиностанции и вносители на автомобили започнаха луда надпревара
Коментари Харесай

Надпревара за специални карти с отстъпки за гориво

Собственици на бензиностанции и вносители на коли започнаха луда конкуренция да оферират карти за отстъпки за горива. Новата бизнес тактика откри своята ниша поради фрапантния скок на цените на бензина, дизела и газта, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Вносителят на коли от марката " Мерцедес " предлага безвъзмездни клубни карти към бензиностанни ЕКО. Остъпката за всички типове дизел и бензин е 7 стотинки на литър, а за газ и метан - 2 ст. на литър/кг. Намалението важи 24 часа седем дни в седмицата. Самите карти са безсрочни. Няма ограничаване в броя на издадените карти на един консуматор. Клубната карта може да се поръча в офиса на компанията и без значение от броя им получателят заплаща една доставка на стойност 5.22 лева до офис на куриерската компания " Еконт ". 

Бензиностанциите от веригата " Инса Ойл " пък оповестиха, че притежателите на карта " Лоялен клиент " ще употребяват понижение от 20 стотинки на литър при зареждане на GT max diesel и GT max A100. Промоцията на българската петролна компания важи единствено за ден петък и към този момент е безсрочна. Самата карта " Лоялен клиент " се получава при зареждане на 30 литра ярко гориво, а остъпката може да се употребява незабавно.  

В момента междинните цени на бензина са 2.91 лева за литър, на дизела - 2.95 лева./л, на газта е 1.58 лева./л, на метана е 2.88 лева./кг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР