Собственикът на Царско село - Стойне Манолов беше изключително щастлив

...
Собственикът на Царско село - Стойне Манолов беше изключително щастлив
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Безкрайно щастлив съм!

Собственикът на Царско село - Стойне Манолов беше извънредно благополучен след формалното награждаване на " царете " като първенци на Втора лига. Босът даде обещание, че ще направи всичко по силите си, с цел да утвърди отбора в елита на България.

" Това е нещо, един момент, който мъчно може да се опише. Безкрайно съм благополучен. Много ми е прелестно. С доста труд и себераздаване успяхме и в последна сметка се случи. Когато сбъркахме, взехме решение да не гледаме обратно, а единствено напред. Поучихме се от нашите неточности, не ги повторихме и по тази причина триумфирахме тази година ".

" Много неща би трябвало да създадем, само че мисля, че пътят, по който сме поели е верен. Ще създадем нужната селекция, ще подобрим инфраструктурата на нашия стадион, с цел да може да посрещаме тук тимовете. Надявам се да радваме нашите почитатели ", сподели още Манолов, а във връзка стадиона на Царско село, той съобщи:

" Ние сме почнали към този момент, поръчали сме осветлението. След месец-месец и половина ние ще сме безусловно подготвени да одобряваме всеки тим. Ние не сме с някакъв огромен бюджет, не разполагаме със средствата на водещите тимове, само че ще се опитаме да създадем един добър тим, който да играе прекрасен футбол. "

По мотив бъдещето на треньора Никола Спасов, Стойне Манолов разяснява: " Очаквам Никола Спасов да удостовери, че ще остане. Смятам, че тази вечер този въпрос ще бъде решен. Оптимист съм, че ще остане. "

" Малко съм обезпокоен, че нашите футболисти към този момент са в по-специално въодушевление, от десетина дни живеят с А група, само че се надявам да създадем добър мач ", сподели Манолов във връзка дуела с Арда.
 Официално наградиха Царско село за купата във Втора лига
Официално наградиха Царско село за купата във Втора лига

Куп известни персони " честваха " дружно с " царете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР