Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски прояви типичното си чувство

...
Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски прояви типичното си чувство
Коментари Харесай

Шефът на "Локо" : Ще дам на вратаря да бие дузпа

Собственикът на " Локомотив " (Пд) Христо Крушарски прояви типичното си възприятие за комизъм преди значимия дуел против " Левски " в неделя. " Ще играем мъжки против тях... От нашите момчета и бранителите бележат. Луков (б.р. - вратарят Мартин Луков) няма, само че в този момент ще му дам да бие дузпа, с цел да влезе в тази ранглиста. Дано да е против " Левски ", тъй като там ще ми е най-приятно ", разяснява предприемачът.

Крушарски удостовери, че това ще е последният мач в кариерата на 38-годишния халф Георги Илиев. Той е удостоверил пред шефа си, че в края на годината стопира с футбола.  " Искам да се откажа в този момент, до момента в който съм на върха, с цел да не ме плюят след това ", декларирал Илиев. Капитанът Димитър Илиев пък е заречен да остане още дълго време в " Локомотив ", по тази причина и е възобновил контракта си неотдавна за още 3 години.

Президентът на пловдивския клуб похвали израстването на тима при треньора Бруно Акрапович. " Нашето равнище се подвигна в мачовете от евротурнирите. Ще дишаме във врата на " Лудогорец " до края. Разликата не е доста ", сподели Христо Крушарски.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР