Собственикът на италианския елитен футболен клуб Сампдория - Масимо Фереро,

...
Собственикът на италианския елитен футболен клуб Сампдория - Масимо Фереро,
Коментари Харесай

Президент на клуб от Серия А бе арестуван за измами

Собственикът на италианския първокласен футболен клуб " Сампдория " - Масимо Фереро, беше задържан през днешния ден в Милано като част от следствие на икономическата полиция. То е обвързвано с хипотетични корпоративни закононарушения и банкрут (несвързани с футбола), с които се занимава прокуратурата в Калабрия.

При акцията бяха арестувани още пет обвинени лица, само че по-късно те бяха пуснати под домакински арест. Сред тях са дъщерята на Фереро - Ванеса и племенникът му Джорджо. Единствено президентът на генуезкия клуб остава зад решетките, като е настанен в пандиза " Сан Виторе ".

70-годишният Фереро, който е известен кино продуцент и бизнесмен, е притежател на " Сампдория " от 2014 година При неговото ръководство обаче клубът не съумява да запише огромни триумфи. В момента тимът е на 15-о място от 20 тима в Серия А. Преди дни Фереро призна пред в. " Ла Република ", че към този момент се усеща изтощен да устоя самичък клуба, има финансови усложнения и търси вложител, който да купи " Сампдория ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР