Собственикът на автобусната фирма Николай Динев проговори за инцидента.Казаха ми

...
Собственикът на автобусната фирма Николай Динев проговори за инцидента.Казаха ми
Коментари Харесай

Собственикът на автобусната фирма проговори за инцидента

Собственикът на автобусната компания Николай Динев проговори за случая.

" Казаха ми нощес към 17 и нещо. Нямам спомен, някои моменти и на мен... Казаха, че автобусът е аварирал и аз отидох там. Автобусът е пътувал до Виена на екскурзия с двама водачи. Опитни са. Едното момче, което е карало, е на 45 години, другият лидер е на 52-53 години. Опитни водачи са, не са млади момчета. Добри водачи. Сменили са се на Стара Загора, само че не съм приказвал с тях, тъй като има служители на реда, води се разследване ", сподели той.

Запитан дали до него е достигнала информация, че единият от водачите е задрямал, той отговори: " Не знам нищо такова. Не мога да кажа, не знам ".

" Автобусът е закупен преди към месец и тъкмо тогава е минал техническия обзор. Не мога да кажа точна дата. Произведен е 2011 година Преди потегляне преглеждаме всичко. Нищо не са ми споделили. Чуваме се, за зареждане, за пътни такси, само че нищо за механически проблеми не са ми казвали ", изясни още Динев.

" Има си правилник, по който водачите почиват. Могат да карат най-много четири часа и половина с 45 минути отмора. В рейса има и спално. Не знам дали този рейс тъкмо има и спално, само че по принцип имат спално. Водачът може в случай че желае да отиде. Но нямам информация и нищо не мога да кажа ", приключи притежателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР