Собственик на австралийско кафене беше подложен на критики, след като

...
Собственик на австралийско кафене беше подложен на критики, след като
Коментари Харесай

Собственик на кафене предизвика възмущение, когато изгони семейството си заради избухването на детето

Собственик на австралийско кафене беше подложен на рецензии, откакто изгони семейство, когато децата им избухнаха поради сладолед - само че някои опазиха мъжа.

Излизането на открито, когато децата ви изпитват рецесия, може да бъде унизително, изключително когато не можете да ги накарате да се успокоят и от време на време ще разчитате на добротата на непознати да ви оказват помощ да се разсеете ситуацията.

Но една майка остана ядосана на притежателя на кафенето, в което вечеряше, когато видя деца да плачат над сладолед - и вместо да се опита да успокои децата с благи думи, дамата сподели, че притежателят просто ритна ги вън.

Мама Лора Едуардс разгласява видео онлайн след случая, призовавайки другите с деца да заобикалят кафенето, откакто станаха очевидци на изпращането на четиричленното семейство. „ Абсолютно непоносимо. Не подкрепяйте този бизнес “, възмути се тя.

Собственикът на Café Adrian Dall'Oste обаче не беше удовлетворен от рецензиите и той отвърна на удара, изразявайки изненадата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР