Снови правила, въведени тази година, и с обещание да възвърне

...
Снови правила, въведени тази година, и с обещание да възвърне
Коментари Харесай

Номинациите за наградите Грами са факт! Какви са изненадите

Снови правила, въведени тази година, и с заричане да възвърне доверието измежду членовете си, американската Национална звукозаписна академия разгласи номинациите за своите 64-ти награди "Грами ".

Ето някои забавни обстоятелства за тазгодишните номинирани, представени от Асошиейтед прес:

Революцията на пенсионерите

Поп музиката може и да е насочена главно към младите, само че тази година в номинациите за оценките в категорията за запис на годината попадат имена от 18-годишната Оливия Родриго до 95-годишния Тони Бенет, които са разпознаваеми за няколко генерации.

Бенет, най-възрастният измежду кандидатите с 18 "грамофончета " в сбирката си, е номиниран дружно с поп звездата Лейди Гага за версията им на парчето "I Get a Kick Out of You ".

Grammy Nominations in the Post-Committee Era: Who Benefited & Who Didn’t? (Analysis) – Billboard
— Uni fm 102.7 (@102Uni)
Шведските диско и поп икони АББА също не почиват на старите си лаври. Завръщайки се след 40-годишна пауза, скандинавските реализатори, всички от които са трансферирали 70-те, получиха първата си номинация за "Грами " за песента "I Still Have Faith In You ".

С наличието на ветераните измежду кандидатите за оценките, измежду които е и 79-годишният някогашен бийтъл Пол Макккартни, бабите и дядовците евентуално ще намерят какво да обсъдят със своите внуци на тематика тазгодишните номинации за "Грами ".

Пренебрегнатите

Комерсиалните върхове на кънтри артиста Морган Уолън пристигнаха по едно и също време с неговите персонални падения. По-рано през годината Уолън беше уловен от камерата да употребява расистка засегнатост. Въпреки завихрилия се скандал, албумът му "Dangerous: The Double Album " стана един от най-продаваните на годината и прекара 10 седмици на върха в класацията Билборд 200.

След като беше дисквалифициран или стеснен от няколко шоута за музикални награди тази година, Морган Уолън не получи нито една номинация от Националната звукозаписна академия.

Във водещите категории за запис и ария на годината отвън конкуренцията останаха някои сполучливи сингли, които преобладаваха в обществените мрежи и чартовете. Кали Учис, да вземем за пример, откри своята аудитория в Тик Ток с шлагера си "Telepatia ", до момента в който Карди Би, която наложи доминация с парчето си "Up ", получи номинация единствено за най-хубаво рап осъществяване.

Още по-изненадващо е пренебрежението, което звукозаписната академия показва към летния мегахит "Butter " на Би Ти Ес. Единствената номинация за известната кей-поп групировка е в категорията за най-хубаво поп осъществяване на дует/група.

Grammy nominations are here! Narrowly missed out again...
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР