Снощният дуел във Фермата беше истинска гладиаторска битка и изправи

...
Снощният дуел във Фермата беше истинска гладиаторска битка и изправи
Коментари Харесай

Гладиаторската битка във Фермата взриви зрителите. Нагласе...

Снощният двубой във " Фермата " беше същинска гладиаторска борба и изправи на нокти феновете на формата. Двамата съперници се биха като за последно и дадоха всичко от себе си за успеха. Финално хлебарят Чавдар Христанов си потегли откакто той загуби решаващия дуел сред поколенията против Ивайло.

Плевенчанинът с изявени патриархални полезности събра еднакъв брой точки със своя конкурент и за малко се размина с успеха. Въпреки това, защото загуби повече на брой борби, в това число и последната решаваща такава, той напусна.

Битката сред Чавдар и Ивайло продължи два дни, като първоначално по всичко личеше, че младият барман е любимец за спечелването на дуела. Въпреки това неналичието на самообладание и по-слаба душeвност му изиграха неприятна смешка и по този начин Чочо освен изравни, само че даже поведе в надпреварата.

Двамата влязоха в последната игра с преднина за хлебаря. Той към този момент беше достигнал 14 точки, до момента в който Иво имаше едвам 9, само че спечелването на тази борба го направи победител.Така, той се поздрави с песента " Оставаме " на края на дуела.

Зрителите обаче неизбежно се запитаха дали успеха не е нагласена, тъй като беше позволено " затваряне на очите " от страна на продукцията, с цел да вземе Ивайло успеха. В последната борба, умерено можем да кажем, че не Ивайло я завоюва, а Теодора. Тя му изигра играта, само че не беше редно водещите да позволяват подсказването ѝ за неща, които го изкараха първи, да вземем за пример при реденето на думите.

" Трябва да обичате България. Да създавате доста деца и да ги учите на това. Иначе България ще изчезне. Аз обичам България и желая да я обичате като мен. Да живее България ", съобщи Чавдар след загубата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР