Снощи са били извършени проверки на заведенията във Варна и

...
Снощи са били извършени проверки на заведенията във Варна и
Коментари Харесай

Сименов бори шума и във Варна и региона - и там завари голям шум

Снощи са били осъществени инспекции на заведенията във Варна и района по отношение на генерирания звук, осведоми вицепремиерът Валери Симеонов в профила си във " Facebook ".

" Оказа се, че инспекциите в София и Бургас не са повлияли на локалните радетели на развлекателната промишленост ", разгласи властникът, който се прочу с акциите си против шума.

Били са тествани заведенията от Алея Първа/Морска градина във Варна, където е концентриран нощният живот на града.

 Симеонов погна шума и в столицата, разгласи: Честито и на София
Симеонов погна шума и в столицата, разгласи: Честито и на София

Царство на познанствата, шуробаджанащината и политическите чадъри

" Навсякъде беше спряно озвучаването , като бяха формирани констативни протоколи и наставления на: Куба бар, Пунта Кана, Кубо, Макалали, както и бар Брик (срещу Фестивалния център) ", разкри Симеонов.

Бил е тестван и курортният комплекс " Златни пясъци ", където не са били установени съществени нарушавания като се изключи ресторант " Делфин " и още няколко заведения от открит вид.

" Два часа по-късно бяха още веднъж тествани заведенията от Алея Първа, където всички обекти бяха спрели озвучаването като се изключи Макалали. На клуба беше формиран акт и следва налагането на съществени наказания ", увери вицепремиерът.



В по-голямата част от случаите, на инспекциите е било оказано цялостно подпомагане от шефовете и притежателите на заведенията, означи Симеонов.

В случаи на нарушавания на гореспоменатите заведения, вицепремиерът чака сигнали на телефона му към политическия му кабинет - 02 940 30 03, както и за нарушавания от цялата страна.

" За следващ път бяха открити и непозволено издавани категоризации на заведения върху пясъчната линия на плажовете от Министерство на туризма, за които идната седмица ще бъде сезирана Прокуратурата ", приключи заплашително вицепремиерът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР