Снощи бях първият гост от шоуспектакъла Забраненото шоу на Рачков“.

...
Снощи бях първият гост от шоуспектакъла Забраненото шоу на Рачков“.
Коментари Харесай

Азис Хвърли Всичко Живо В Тъча И Разстреля Известния Комик От Упор Преди Малко: Аз Бях Първият На Димитър Рачков!

„ Снощи бях първият посетител от шоуспектакъла „ Забраненото шоу на Рачков “. Така не се бях смял от години. Успях да бъда част от това велико шоу, което в никакъв случай няма да не помни. Не мога да ви опиша атмосферата, която цареше зад кулисите. За следващ път се убедих какво значи работата в екип.

Поклон за всички работещи към шоуто. Влади Априлов е извънземно надарен сценарист. С очите си видях по какъв начин трепери за най-малкия подробност по сюжета и го изживява дружно с актьорите, написа разкрития.ком.

Васил Василев-Зуека за кой ли път ме остави със зяпнала уста! Такъв професионализъм, подобен гений! Поклон! А Рачков… Рачков е една галактика, един вихър, една нестихваща ударна вълна от страст и сила, която те удря в корема и те оставя безжизнен.

Запознах се и с продуцента на спектакъла Светлин Стоилов, който ми купи цигари. Обичам ви момчета! Давайте напред и триумф! “, написа Азис в профила си в обществената мрежа.

Уточняваме, че „ Забраненото шоу на Рачков “ е театрална режисура, която започва преди дни във Варна. Един комедиен моноспектакъл, който води феновете непосредствено в кухнята на малкия екран.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР