Снощи 45-годишният Владимир Пелов, който преди два месеца избяга от

...
Снощи 45-годишният Владимир Пелов, който преди два месеца избяга от
Коментари Харесай

След Разстрела На Пелов: Евакуираха Блок В Ботевград! Вижте Какво Откриха!

Снощи 45-годишният Владимир Пелов, който преди два месеца избяга от Софийския затвор, бе убит в центъра на Ботевград, а някогашният играч по силов трибой Панчев бе признат в " Пирогов " с две огнестрелни рани в коремната област и в извънредно тежко положение. На мястото бяха открити три револвера и са назначени редица експертизи, които да покажат по кое оръжие чии отпечатъци са.

Попитан по какъв начин ще разяснява информацията, че апартаментът, в който са открити взривните субстанции, е на дамата на Марио Панчев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи изясни: „ Тази информация не е вярна, само че процесуално- следствените дейности имат връзка със случая “.

Младен Маринов добави, че няма сигнал и той самият няма съображение да счита, че има приключване на информация. Попитан позволява ли Пелов да е имал вътрешен човек в Министерство на вътрешните работи, той съобщи: „ Екипът, който работи и има цялостната информация за случая, е извънредно дребен и тестван. Имахме неточна информация, всяка беше тествана. Използвахме и специфични елементи, защото не желая сътрудниците и жителите да попадат в обстановка, в която животът им да е заплашен. Ставаше въпрос за извънредно рисков човек.

Маринов сподели още, че в хода на издирването на Пелов в Министерство на вътрешните работи на няколко пъти е постъпвала неточна информация за неговото нахождение. Вече са провеждани и няколко профилирани акции.

„ Една от версиите беше, че ще се укрие в Ботевград, защото регионът му е прочут. Районът е огромен, сложен, залесен и той го познава доста добре. Това в никакъв случай не е подценявано “, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР