Снимките започнаха да циркулират в социалните мрежи, след като бяха

...
Снимките започнаха да циркулират в социалните мрежи, след като бяха
Коментари Харесай

Камина послед лято ли запали руското посолство у нас, или…

Снимките започнаха да циркулират в обществените мрежи, откакто бяха публикувани от телевизия “Евроком”. Редакцията на медията се намира тъкмо против постройката на съветското посолство.

Не е ясно каква е повода за черния гъст пушек. Възможно е да е зародил случай. Възможно е още обаче в постройката да се горят бумаги, защото протичащото се съмнително съответствува с решението на българското държавно управление да изгони 70 съветски дипломати. Това не е първият сходен случай.

На 1 септември 2017 година черен пушек се издигна от съветското посолство в Сан Франциско. Тогава това съответства със известие на говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова, която съобщи, че американските служби ще извършат претършуване. Дни по-рано пък - на 31 август 2017 година Съединени американски щати настоя Русия да затвори представителството си в Сан Франциско.

На 17 февруари тази година - преди нашествието на Русия в Украйна на 24 февруари, от посолството на РФ в Киев също се издига черен пушек. Това се вижда на видео, снимано от очевидци и публикувано още веднъж в обществените мрежи. Според тях в посолството също са се горили документи.

През месец март тази година от посолството на Русия във Варшава също стартира да се издига черен пушек. В същия ден полското Министерство на външните работи разгласи 45 съветски дипломати за личност нон грата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР