Снимки ВМРО - ВарнаВ следващия парламент ще работим за тази

...
Снимки ВМРО - ВарнаВ следващия парламент ще работим за тази
Коментари Харесай

С призив за одържавяване на енергийните мощности Каракачанов откри кампанията на ВМРО във Варна

Снимки Вътрешна македонска революционна организация - Варна

В идващия парламент ще работим за тази идея, тъй като тя е най-реалната защита на българския народен интерес. С тези думи ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов откри в неделя предизборната кампания на организацията във Варна. Бившият военен министър е лидер на варненската листа. 

Политическите планове в действителност са стопански и няма да създадат нищо, тъй като разчитат на външна поддръжка, а не на ясна идеология. Той е на мнение, че тези хора не могат да водят българска политика и да пазят българските ползи пред Европа.

Енергийните мощности на България би трябвало да бъдат национализирани, с цел да спрем безумния скок на цените на тока. Нeпocилнитe cмeтки нe caмo нa тoкa, нo и нa гaзтa, гoривaтa и нa хрaнитeлнитe прoдукти ca в cлeдcтвиe oт cпeкулa и изтървaнe нa пoлoжeниeтo oт cтрaнa нa cлужeбнoтo прaвитeлcтвo, разяснява още Каракачанов.



Вътрешна македонска революционна организация - Варна записва цялостна листа от 23-ма души за независимо присъединяване на парламентарния избор на 14 ноември, оповестиха от ВМРО - Варна. " Започваме следващата си борба. Защото ние сме най-силни в същинските борби. И ще ви го напомним! ", оповестиха от локалната организация.

Втори в листата е регионалният ръководител на организацията - Венцислав Сивов. Младото острие, хубавицата Златина Любенова, също е в челните редици на нашите кандидат-депутати. В подмладената листа на войводите има трима общински съветници, хора от бизнеса, лекари, адвокати, изявени спортни светила. Хора с опит, експертиза и биографии. Но най-много българи и хора с чест, съобщи по време на откриването втория в листата регионалния координатор на Вътрешна македонска революционна организация Венцислав Сивов. ВМРО - Варна ще води тази акция в името на варненци и в отбрана на техните ползи, съобщи още той. 



Вътрешна македонска революционна организация е с номер 21 в интегралната бюлетина. 

Ето и цялостният състав на листата за 3 МИР Варна:

Красимир Дончев Каракачанов
Венцислав Сивелинов Сивов
Николай Тодоров Евтимов
Златина Лазарова Любенова
Красимир Кирилов Кондов
Николай Йовчев Николаев
Радостин Великов Георгиев
Николай Орлинов Роев
Димитър Ганчев Димитров
Красимир Ганчев Николов
Самуил Маринов Маринов
Георги Николов Иванов
Фросияна Енчева Николова
Мартин Иванов Пеев
Димитър Желязков Минев
Албена Димитрова Коцева
Деян Йорданов Георгиев
Камелия Емилова Караманова
Николай Илиев Фъргов
Ангел Добрев Радев
Момчил Киров Василев
Марияна Миткова Николова
Емил Борисов Минчев 

 

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР