Снимки Фейсбук, ТрафикнюзБяха много щастливи, много се обичаха. Това, което

...
Снимки Фейсбук, ТрафикнюзБяха много щастливи, много се обичаха. Това, което
Коментари Харесай

Семейство Челебиеви: Една огромна любов, завършила с убийство?

Снимки Facebook, Трафикнюз

Бяха доста щастливи, доста се обичаха. Това, което пишат, че е имал психическо заболяване, не е правилно. Няма никой болен в рода им, здрав си беше Кирчо…

``
реклама

Това споделиха пред TrafficNews съседи на младото семейство Челебиеви в Пловдив, които схванаха от екип на медията, че 25-годишният Кирил е търсен от полицията в немския град Бад Наухайм, за убийството на брачната половинка си - Меди Челебиева.



Снощи униформените в Германия откриха натрупа на 25-годишната жена в жилището им. Според проверяващите става въпрос за ликвидиране, а търсен за това е съпругъг на жертвата - Кирил Челебиев.

Германското издание " Билд ", което помества новината на първата си страница, написа, че българинът е с душевен проблеми, висок е към 160-165 см, слаб и с къса кафява коса.

" Кирил не е болен ", настояха пред нас комшиите им, които се чудеха по какъв начин една такава голяма обич сред двама души, приключва с грубо ликвидиране.



TrafficNews разбра още, че майката и бащата на младия мъж са разведени, евентуално тъй като бащата, който към момента живее в Кършияка, имал податливост към чашката.

Затова и Кирил израснал с майка си в град Стамболийски, където е приключил СОУ " Отец Паисий ". Там се срещнали с Меди, през 2016-а сключили брак и 2017-а отпътували да живеят и работят в Германия.

При всяка опция младото семейство Челебиеви се прибирали обаче вкъщи. По време на ваканциите те показали мощна обвързаност и обич, без да дават знак, че имат фамилни проблеми.



Никой от съседите им не може да си изясни какво е предиздвикало младият Челебиев да посегне на половинката си.

Смятат, че най-вероятно той ще се насочи към България, където са околните и приятелите му. Затова и от полицията в Бад Наухайм сигнализират жителите на Германия и България да алармират органите на реда, в случай че виждат мъж, отговарящ на горепосоченото изложение. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР