Снимката е начин да запечатаме вдъхновяващи мигове от действителността, за

...
Снимката е начин да запечатаме вдъхновяващи мигове от действителността, за
Коментари Харесай

Златното момиче Симона Дянкова те предизвиква да снимаш своите най-вдъхновяващи моменти

Снимката е метод да запечатаме вдъхновяващи мигове от действителността, с цел да можем да се хванем за тях още дълго. Тя може да се трансформира в същинско богатство, когато желаеме да изпитаме тези сладки ретроспекции, които ни стимулират да творим и да надграждаме всеки триумф в живота си. В този дух обичани лица като олимпийската медалистка по художествена гимнастика Симона Дянкова, певицата Прея и писателката Гери Турийска ни провокират да открием какво ни въодушевява, да го снимаме и да участваме в.

Инициативата е продължение на миналогодишното предизвикателство на стилната платформа Answear – „ Catch the moment “, в което се включиха 1473 участници от България.



Предизвикателството изисква само да заснемем от кое място черпим своята мотивация. Може фотографията да е у дома или на работното място, по време на пътешестване или просто когато се забавляваме. След като осезаем скъпите мигове, е належащо да публикуваме фрагментите в Инстаграм профила си, като не забравяме да прибавим основните хаштагове: #Lifespirationstartshere, #answear_bg и @answear_bg.



Играта няма правила. Важно е да покажем своята неподправена еднаквост. А всички знаем, че ние, дамите, съчетаваме в себе си доста качества. Затова – да демонстрираме на света нашата сензитивна, мощна, сантиментална, темпераментна или срамежлива натура.

Снимките ще бъдат оценени от интернационално жури, от което е част златното момиче и капитан на българския народен отбор по художествена гимнастика Симона Дянкова. Добрата вест е, че спечелилият ще завоюва огромния приз от 2 000 лв., а подгласниците му – 2 награди в артикули на стойност 200 лв. и 5 награди в артикули на стойност 80 лв., всички от.



Посланици на състезанието „ Lifespiration starts here: Catch the moment “ са дами от цяла Европа - модели, актриси, пътешественички и активистки, които следват своя път, цялостен със пристрастеност, изненади и изобретателни провокации. Сред тях  са надарените Гери Турийска и Прея. Певицата озвучава новото завладяващо и зареждащо с сила видео на Answear  („ Вдъхновението стартира отсам “). 



С него модерно платформата, която работи на девет пазара, демонстрира, че предлага доста повече от мода - тя ни демонстрира, че е метод на красиво мислене и демонстрация на жанр в общуването със света. Да се възползваме от още една опция, с която животът ни да стане най-малко няколко пъти по-интересен, като предизвикаме себе си и потърсим вдъхновението на една ръка разстояние! Още информация за фотоконкурса вижте.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР