Снимка УикипедияБил Гейтс, съосновател на американската корпорация Майкрософт, заяви днес

...
Снимка УикипедияБил Гейтс, съосновател на американската корпорация Майкрософт, заяви днес
Коментари Харесай

Бил Гейтс : Южна Корея е пример за подражание в борбата с коронавируса

Снимка Уикипедия

Бил Гейтс, съосновател на американската корпорация " Майкрософт ", съобщи през днешния ден в диалог по телефона с южнокорейския президент Мун Дже-ин, че Южна Корея демонстрира пред целия свят образец на сполучлива битка с разпространяването на ковид, съобщи пред публицисти представителят на президентската канцелария Кан Мин-сок, оповестиха медиите в Сеул, представени от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Показателно за напредъка на Южна Корея в борбата с заболяването е и това, че страната ефективно подкрепя други страни, на които дава проби за ковид, добави Гейтс.
Президентът Мун Дже-ин посочи, че е належащо допустимо най-скоро да бъде създадена ваксина против болестта. Многобройни южнокорейски фармацевтични компании и научноизследователски институти към този момент са почнали проучвания в тази тенденция, уточни той.

Южнокорейската компания " Ем-Монитър " (M-Monitor) заяви, че е създала диагностичен набор, кадърен за 20 минути да дефинира съществуването на новия ковид.
През изтеклото денонощие в Южна Корея са открити 27 нови случая на Ковид-19 - най-малката численост от 20 февруари до момента, отбелязва ТАСС.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа по
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР