Снимка: struma.comСъд в София взе решение за майката от Сандански,

...
Снимка: struma.comСъд в София взе решение за майката от Сандански,
Коментари Харесай

Майката, обвинена в убийството на двете й деца, остава в ареста

Снимка: struma.com

Съд в София взе решение за майката от Сандански, упрекната в убийството на двете й деца.

  

Кристина Дунчева остава в ареста,  постанови Софийският апелативен съд.

32-годишната жена  не се яви в правосъдната зала, с цел да взе участие в съвещанието.  Тя е представлявана от нейния юрист. Защитникът ѝ Миньо Алексиев изясни, че Дунчева не е в зала,  тъй като се опасява, че няма да бъде върната назад и не се усеща добре , както и че я е боязън.

Адвокатът оспори решението на съда в Благоевград и  сподели, че мярката ѝ може да бъде по-лека. Според него няма безспорни доказателства,  уличаващи Дунчева в закононарушението, в което е упрекната.  Той изиска да ѝ бъде натрапен домакински арест и да ѝ бъде сложена електронна гривна,  с която да бъде проследявана.

Прокурорът съобщи, че жалбата на Дунчева е неоснователна и акцентира, че са събрани задоволително доказателства, даващи съображение за покачване на обвиняването и налагане на сегашната ѝ мярка.

След съвещанието си апелативните съдии потвърдиха решението на окръжния съд в Благоевград и одобриха, че  събраните доказателства на този стадий са задоволителни за постановяване на мярката " задържане под стража ".

Съдът се съгласи с изказванието на отбраната, че  обвиняемата няма заплаха да се укрие, само че счита, че Дунчева има заплаха да извърши ново закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР