снимка saborbg.comОт Националния събор на овцевъдите алармират, че в социалните

...
снимка saborbg.comОт Националния събор на овцевъдите алармират, че в социалните
Коментари Харесай

От Националния събор на овцевъдите алармират: Измамници използват името ни да събират пари

снимка saborbg.com

От Националния събор на овцевъдите сигнализират, че в обществените мрежи са се появили измамници, които употребяват името на организацията да събират нерегламентирано пари от хората. Те основават и промотират в обществените мрежи събитието на Национален събор на овцевъдите в България за да съберат публика, която на по-късен стадий приканват да заплаща за разнообразни услуги. Събитията постоянно са със същата картинка на корицата и текст, като формалното, обясниха организаторите на Събора, съобщи.

„ След като се отбележите " в интерес " или " ще участвам ", някои от подправените страници стартират да желаят пари за вход, за онлайн включване и други. Това е машинация! Следете уредника на събитията, които следвате. Той постоянно е с деен линк в събитието и в случай че видите, че страницата няма почитатели или действия, е още един сигнал за машинация. “ – предизвестяват уредниците на Национален събор на овцевъдите в България. Те показват и два линка към две фалшиви събития:

Деветото издание на Национален събор на овцевъдите в България, което е основано с името Поминък, Традиции и Фолклор на НСОБ 2021 е изцяло гратис за визити на място, също по този начин няма и платена форма за наличие онлайн.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР