Снимка: Пресцентър ПрезидентствоПрезидентът Румен Радев беше посрещнат с официална церемония

...
Снимка: Пресцентър ПрезидентствоПрезидентът Румен Радев беше посрещнат с официална церемония
Коментари Харесай

Емирът на Катар посрещна Радев в Доха

Снимка: Пресцентър Президентство

Президентът Румен Радев беше посрещнат с публична гала от шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани в двореца на емира в Доха, написа izbori.bg.

Двамата разискват взаимни планове във високотехнологични браншове и увеличение на вложенията в българските индустриални зони, както и съдействие в региона на енергетиката, нововъведенията, инфраструктурата и опазването на здравето.

Радев откри българо-катарски бизнес-форум и се срещна с активността на фондация " Катар ", основана преди повече от 20 години. Организацията влага в обучение и просвета.

Емирът на Катар гостува на българския президент преди година. Тогава енергийните министерства на двете страни подписаха меморандум за съдействие, съгласно който София и Доха ще си партнират при построяването на нова инфраструктура за доставки на полутечен природен газ от Катар за страната ни и района на Югоизточна Европа. Бяха разисквани и опциите за привличане на катарски вложения за построяването на инфраструктурата у нас, а шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани изрази вяра българо-катарските планове а бъдат сполучливи: " Договорихме се за няколко стъпки за доближаване сред двете страни, в частност в областта на вложенията. Много се надявам тези планове да бъдат сполучливи ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР