Снимка: pixabayВъв вторник времето ще е облачно и мъгливо в

...
Снимка: pixabayВъв вторник времето ще е облачно и мъгливо в
Коментари Харесай

Облачно ще е времето днес

Снимка: pixabay

Във вторник времето ще е облачно и мъгливо в равнините и около огромните реки. В хода на деня облачността ще се раздра от запад на изток, само че следобяд още веднъж ще е забележителна. Привечер са вероятни слаби валежи в Югозападна България – към Сандански и Гоце Делчев. Температурите през днешния ден – от 11 градуса в Северозападна България до 18 в източните региони. На местата ще има мъгли, а термометърът ще държи ниски температури по-дълго денем, написа Novini.bg.

В планините ще е слънчево с повече облачност следобяд и вечерта. По високите елементи температурите ще са към 5-6 градуса, в ниското – до 12. Най-топло във вторник следобяд ще е към Черноморието – термометрите там ще демонстрират 16-18 градуса.

Студен атмосферен фронт ще премине над Балканите в сряда и четвъртък с превалявания, по-значителни в западната половина на страната в сряда. Ще е прохладно с пориви напразно към и над 50 километра в час.

Валежи чакаме и в петък – по-значителни в Рила, Родопите и по южните скатове на Централна и Източна Стара планина. Сняг ще вали над 1800 метра. Дневните температури в края на работната седмица ще паднат до ноемврийските си стойности от 9-10 градуса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР