Снимка: pixabayИван Алексиев, който управлява Община Поморие, заяви, че Министерството

...
Снимка: pixabayИван Алексиев, който управлява Община Поморие, заяви, че Министерството
Коментари Харесай

Кметът на поморийското село Бата Георги Георгиев ще търси правата си пред всички съдебни инстанции заради задържането му преди изборите

Снимка: pixabay

Иван Алексиев, който ръководи Община Поморие, съобщи, че Министерството на вътрешните работи дължи безапелационни отговори какви заповеди са издавани, по какъв начин са издавани, дали единствено деятели и кметове на ГЕРБ е трябвало да бъдат задържани- без никакви доказателства 23 часа е държан Георгиев.

" Хората в селото се стресираха от това, тъй като те ме познават, аз съм пети мандат кмет, на всички съм помагал. Бизнесът ми унищожиха - имам кафе и магазин в къщата си, те се опасяват да влязат да пазарят. Помолих чиновниците на реда да не ми поставят белезници, като ме извеждат от къщи, те ми споделиха - такива са инструкциите. По думите на Георгиев у него е открит единствено лист с гостите за сватбата на щерка му от преди две години.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР