Снимка PexelsПравителството на Република Северна Македония реши да въведе нови

...
Снимка PexelsПравителството на Република Северна Македония реши да въведе нови
Коментари Харесай

Скопие обяви 2 седмици строги ограничения заради коронавируса

Снимка Pexels

Правителството на Република Северна Македония реши да вкара нови ограничаващи ограничения против ковид поради все по-честото вписване на английския вид, повишаването на броя на инфектираните и умрелите и все по-голямото натоварване на лечебните заведения, съобщи организация МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

Полицейският час от на следващия ден и през идващите 14 дни ще стартира от 20.00 часа и ще продължава до 5.00.

От 7 до 20 април се не разрешава работата на всички питейни заведения, заведения за хранене и други заведения за хранене с изключение на за поръчки онлайн или по телефона. Единственото изключение ще бъдат кафенетата на летищата в Скопие и Охрид и заведенията за хранене на хотелите, които ще обслужват единствено посетители на хотела.

Фитнес центровете ще останат затворени. Пунктовете за спортни залагания ще обслужват клиенти единствено на гише.

В момента в страната има 21 630 дейни случая на ковид. През последните 24 часа в лечебни заведения в страната са признати 50 нови пациенти с КОВИД-19, а общият брой на приетите в болница доближи 1720, от които 699 - в Скопие.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР