Снимка: PexelsОбщинският съветник от Велико Търново адв. Николай Илчев, който

...
Снимка: PexelsОбщинският съветник от Велико Търново адв. Николай Илчев, който
Коментари Харесай

Общински съветник от Велико Търново с Ковид почина тази сутрин

Снимка: Pexels

Общинският консултант от Велико Търново адв. Николай Илчев, който е бил с Ковид, умря тази заран в локалната болница.

Той си отиде на 53-годишна възраст, откакто три дни е бил на апаратна вентилация в реанимация. Преди това Илчев е дал позитивна проба за ковид и е постъпил за лекуване в Коронавирус бранша на Специализираната кардиологична болница в града, описаха негови близки. Въпреки прилаганата терапия положението му внезапно се влошило и той е стихотворец от екипа на МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов ", само че е изгубил борбата за живот, написа Novini.bg.

Вълна от съболезнования и тъга заля обществените мрежи след новината за кончината на Николай Илчев. Съкрушени са сътрудниците му в общинския съвет от другите политически сили. 

" Загубихме огромен човек и ярко име - юрист Николай Илчев. Дългогодишен общински консултант и държавник. Човек с положително сърце, диалогичен и радушен.

Загубата от гибелта не познава пол, възраст и публично състояние.

За Николай Илчев старопрестолният град и положителното бъдеще пред Велико Търново бе идея, за която той не пестеше сила и сили. Той бе образец за достолепие, мъдрост и нюх за баланс и правдивост.

Частица от Историческата и духовна столица си отиде вечно ", споделя кметът Даниел Панов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР