Снимка PexelsНови срещи свързани с Брекзит тези дни във Великобритания.

...
Снимка PexelsНови срещи свързани с Брекзит тези дни във Великобритания.
Коментари Харесай

Във Великобритания с нови срещи за Брекзит тези дни

Снимка Pexels

Нови срещи свързани с Брекзит тези дни във Англия. Това излиза наяве от съобщение  от " Даунинг стрийт ". Преговорите могат д абъдат възобновени още тези дни, излиза наяве от известието.

Главните договарящи – Дейвид Фрост от английска страна и Мишел Барние от европейска – организираха трети телефонен диалог от началото на седмицата, откакто договарянията бяха замразени, заради неналичието прогрес. След следващия диалог от " Даунинг стрийт " оповестиха, че " двамата са реализира единодушие по серия от правила при воденето на договарянията в тази им интензивна част ". От канцеларията на премиера обаче предизвестява, че е " изцяло допустимо договарянията да не съумеят ". Ето какво се споделя още в декларацията от " Даунинг стрийт ": " Ясно е, че обилни разлики остават в нашите позиции в най-трудните области. Ние обаче сме подготвени, дружно с Европейски Съюз, да забележим дали е допустимо да ги преодолеем в интензивните договаряния ". 

Лондон и Брюксел взаимно се приканват за взаимни отстъпки преди приключването на " преходния интервал " в края на декември. Сред най-болезнените тематики са риболовните права и разпоредбите за почтена конкуренция след Брекзит. Според английски издания договарянията могат да бъдат възобновени тази седмица, даже до 24 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР