Снимка: ПетелМаксималните температури ще са в широки граници - от

...
Снимка: ПетелМаксималните температури ще са в широки граници - от
Коментари Харесай

Ветровито време и валежи днес

Снимка: Петел

Максималните температури ще са в необятни граници - от 21° в западните до 29° в източните региони от страната, оповестява Българска национална телевизия.

Облачността ще се усилва и след обяд ще превали слаб дъжд, първо тук-там в Западна, а до вечерта - и в Централна България. Вятърът ще бъде сдържан, в източната половина от страната - краткотрайно мощен от юг. През нощта облачността и в източните региони ще се усили, а преваляванията ще продължат.

На морския бряг ще бъде най-вече слънчево. Привечер и през нощта и там ще се заоблачи. Максималните температури ще са към 24-25°. колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

В планините облачността ще се усилва. Около и след обяд тук-там в масивите в западната половина на страната ще има и превалявания. В източните региони ще доминира слънчево време.

Ще бъде доста прохладно със мощен, краткотрайно плевел югозападен вятър. Максималните температури по най-високите върхове ще са едвам 4-5°.

Във вторник ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Температурите в западните региони ще са с няколко градуса по-ниски, а в източните ще останат относително високи - в обособени региони към момента до 30°. Валежи ще има на доста места в цялата страна, само че по-късно денем ще стопират.

В сряда ще остане прохладно с по-често забележителна облачност. Вероятността за превалявания е дребна. Дневните температури и в Източна България ще се намалят.

В четвъртък вятърът последователно ще отслабне, ще има повече слънце, дневните температури едва ще се покачат.

В петък ще бъде най-вече слънчево, а стоплянето ще продължи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР