снимка ПетелЗасега само град Козани остана с пълна забрана за

...
снимка ПетелЗасега само град Козани остана с пълна забрана за
Коментари Харесай

В Гърция отварят и търговските обекти, но при спазване на строги условия

снимка " Петел "

Засега единствено град Козани остана с цялостна възбрана за отваряне на комерсиалните магазини.

Ваксинирането с „ АстраЗенека “ в страната продължава. 

Масово тестване на възпитаници и учители в Гърция, с цел да стартират присъствено образователните занятия от понеделник.

Отварят и комерсиалните обекти, само че при съблюдаване на строги условия за извършване на покупки.

Само в събота и неделя гърците могат да напущат региона по местоживеене.

Продължава имунизирането в Гърция с „ АстраЗенека “ на хора на възраст над 30 години, реши националният съвет по ваксиниране против Ковид-19.Това е мнението на епидемиолозите след разискване на единичните случеи на нежелани резултати след ваксиниране.

В Гърция продължава акцията по всеобщо тестване на популацията. На ред са учениците от гимназиите и учителите, които от понеделник се връщат в класните стаи.

Условие за наличие на учениците е документално увещание от родителите, че детето е тествано и резултатът е негативен, предава БНР. 

Всеки понеделник и четвъртък учениците ще се тестват наложително, разпореди министърът на образованието. Тестовете са безвъзмездни и се получават от аптеките.

От понеделник в областите Солун и Ахаиа отварят магазините, след митинги на търговците, само че клиентите ще поръчват стоката по интернет и ще я получават на входа на магазина. В регионите с добра епидемиологична картина се позволяват избран брой клиенти в комерсиалните обекти, съгласно размера на магазина.

Властите разрешиха  от през днешния ден и единствено за уикенда овакантяване на общината, само че не на региона. Вечерният час се резервира.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР