снимка ПетелВарненската полиция задържа 31-годишен мъж за продажба на наркотични

...
снимка ПетелВарненската полиция задържа 31-годишен мъж за продажба на наркотични
Коментари Харесай

Полицията във Варна хвана наркоразпространител с над 2,5 кг марихуана, хероин и екстази

снимка " Петел "

Варненската полиция задържа 31-годишен мъж за продажба на наркотични субстанции. Арестът е станал незабавно след следващата му договорка, събощиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. При претършуване на автомобила и дома му са открити общо 2,66 кг марихуана, както и хароин и таблетки екстази.

Задържането е станало при осъществяване на профилирана полицейска интервенция, а 31-годишният мъж от Варна е познат на органите на реда. Намерени са също електронна везна със следи от марихуана, а също и парични суми, пакетеча за дозиране и мобилни телефони. 
Работата по документиране и доказване на осъщественото закононарушение продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. На причинителя е повдигнато обвиняване, арестуван е за период до 72 часа.
В хода на интервенцията са арестувани още двама мъже - на 22 година и на 20 година, от които са конфискувани 37 бр. пакетчета със суха тревиста маса с общо количество 44,48 грама.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Окръжната прокуратура. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР