Снимка: Петел, архивПо-рано този месец правителството обяви пълен локдаун в

...
Снимка: Петел, архивПо-рано този месец правителството обяви пълен локдаун в
Коментари Харесай

Гръцките власти продължават строгия локдаун, наложен в областта Атика

Снимка: Петел, списък

По-рано този месец държавното управление разгласи цялостен локдаун в Атина, с цел да обуздае скока на случаите на ковид.

Това значи затваряне на учебни заведения, фризьорски салони и магазини, като се изключи тези за артикули от първа нужда.

Гръцките управляващи удължиха строгия локдаун, натрапен в региона Атика, в която се намира столицата Атина, до 8 март. Това става откакто дневният брой на новозаразените остана над 1 000, а интензивните отделения, лекуващи пациенти с COVID-19, наближават лимита на потенциала си, оповестява в. „ Катимерини ".

Същите ограничавания остават в действие на остров Калимнос, солунското предградие Евосмос, остров Евбея, областите Ахая и Аркадия на полуостров Пелопонес, предава cross.bg.

Локдаунът, включващ затваряне на търговията на дребно, фризьорските и козметичните салони, както и прекосяване към отдалечено образование на всички възпитаници, беше въведен на 11 февруари.

Националната работа за публично здраве заяви, че през последното денонощие са доказани 1 790 нови случая на ковид и 29 умряли, а 371 пациенти са на респиратори.

От началото на пандемията в Гърция са доказани общо 188 201 случая, а 6 439 души са умряли.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР