Снимка: Петел, архивГолеми задръствания и препълнени магазини по празниците -

...
Снимка: Петел, архивГолеми задръствания и препълнени магазини по празниците -
Коментари Харесай

Големи задръствания и препълнени магазини по празниците

Снимка: Петел, списък

Големи тапи и претъпкани магазини по празниците - типично предколедно въодушевление, без значение от рестриктивните мерки на пандемията, оповестява Българска национална телевизия.

Очакванията, че тази година няма да има празнични пътувания не се оправдават. Задръстване имаше още от обяд по огромните булеварди на София. Засилен беше и трафикът към изходите на столицата към автомагистралите " Тракия " и " Хемус ".

От Пътна полиция приканват за деликатно шофиране и припомнят, че разпоредбите би трябвало да се съблюдават. Екипи на КАТ ще има както на изходите на огромните градове, по този начин и по огромните пътни артерии в страната.

" Контролът ще се упражнява всекидневно във всички празнични работни дни до края на годината, като главното, което ще се управлява това са скоростните режими, наложителната застраховка " Гражданска отговорност " на автомобилистите, както и през празничните дни, знаете, че хората са предпразположени на събирания и е значимо да отбележим за тях да не сядат зад кормилото на автомобил, използвали алкохол и наркотични субстанции ", изясни старши комисар Николай Крушарски.

Тази заран затворен за придвижване беше сектор от автомагистрала " Хемус " поради пътен случай с един умрял.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР