Снимка: МВРПлевенските криминалисти иззеха наркотици при специализирана акция, проведена вчера.

...
Снимка: МВРПлевенските криминалисти иззеха наркотици при специализирана акция, проведена вчера.
Коментари Харесай

Два плика метамфетамин откриха криминалисти след спецакция

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Плевенските криминалисти иззеха опиати при профилирана акция, извършена през вчерашния ден. Служители на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР, взаимно сполицаи от Първо районно управление (на МВР) и Специализирани полицейски сили направили инспекции в частни домове в с.Буковлък.

Това оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Плевен. В едно от жилищата са открити кутия с две спринцовки, пет игли и шише с транспарантна течност, два плика с прахообразно вещество. По данни на притежателя то е метамфетамин. Намерени са още стъклен съд с бял прахуляк, газов револвер и кутия с 31 халосни патрона.

На различен адрес в селото са открити плик със суха зелена тревиста маса, саморъчно свита цигара със същото вещество и четири разнообразни по размер опаковки с прахообразни и субстанции на бучки. Назначени са експертизи. По Закона за Министерство на вътрешните работи са арестувани двама мъже – на 33 и на 40 години. Те ще останат в полицейския арест за период до 24 часа. Предстои мярката за неотклонение да бъде удължена. Процесуално-следствени дейности и оперативно-издирвателни дейности са осъществени под наблюдението на прокурор при Районната прокуратура в Плевен. Работата по документиране на цялата незаконна активност продължава, пише novini.bg.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР