Снимка Министерски съветВ началото започнахме да шием седалки, табла… впоследствие

...
Снимка Министерски съветВ началото започнахме да шием седалки, табла… впоследствие
Коментари Харесай

Борисов за ниските заплати: Сами сме си виновни, но наваксваме

Снимка Министерски съвет

В началото започнахме да шием седалки, табла… след това минахме на най-умното нещо, което може да се направи в един автомобил - електрониката и хардуера. Да, притеснително е, че бяхме най-ниски по възнаграждение, само че за това сме си отговорни ние, тъй като десетилетия промотирахме България като най-евтината работна ръка. Но темповете, с които това се наваксва, мисля, че са задоволително положителни и вие го усещате по последните работни заплати в този отрасъл. Това показа премиерът Бойко Борисов по време на представянето на революционния 3D i-Cockpit, създаден и създаден в България, съобщи вести.бг.

,,Навремето, като се правеше ``Мерцедес`` S класа, единственото, което правеха българите, е да вървят да му подритнат гумата. А в този момент на най-специалната кола на ``Мерцедес`` сме създали най-важното, най-интелигентното, най-хубавото. Просто скърбя, че на фона на всички отрицателни вести, които се изливат, българите не могат да се зарадват, че тези красиви дизайни се вършат от български инженери``, добави той.

,,В четвъртък идват оръжейни компании за взаимно произвеждане в България. Виждам доста огромна опция в бронираните машини, танковете, самоходните гаубици``, разкри още Борисов.

,,Ние сме подготвени за цех за коли, сега даже няколко са огромните компании, които се двоумят коя да пристигна. Но аз съм уверен, че поради всичко това, което вършим, следващата година ще имаме инвеститор``, акцентира министър председателят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР